fbpx

Hos Silkeborg Osteopati & Fysioterapi møder du erfarne osteopater, fysioterapeuter, fysioterapeuter med speciale i gynækologi samt fysioterapeuter under uddannelse til osteopat.

Søger du en kompetent osteopat, fysioterapeut eller gynækologisk fysioterapeut i Silkeborg, så kan vi hjælpe dig uanset om du har en akut problematik, eller du gennem længere tid har døjet med en skade eller smerte, som andre ikke har kunnet hjælpe dig med!

Vi er eksperter i både akutte og kroniske smerte- og skadesproblematikker og vi garanterer dig høj faglighed og en helhedsorienteret tilgang, der der fokuserer på at undersøge, diagnosticere og behandle dit problem hurtigst muligt. Vi er resultatorienterede og arbejder målrettet mod at løse dine udfordringer effektivt.

Læs mere om vores dygtige team af herunder.

Simon Nygaard – Osteopat D.O.

”For mig handler et behandlingsforløb i høj grad om skabe en helhedsorienteret forståelse af dig, din krop og din problemstilling. Den osteopatiske viden og kompetence gør, at vi kan vurdere og behandle alle kroppens systemer uanset problemstillingen. Et forløb hos mig omhandler både specifik, manuel behandling af kroppen samt vejledning i smertehåndtering og andre faktorer, der har betydning for netop dig og din situation.”

Uddannelse
Aut. Fysioterapeut B.Sc.
Aut. Osteopat D.O.
Supplerende uddannelse og kompetence bl.a. indenfor:

 • Smertehåndtering og smerteforståelse
 • Sportsfysioterapi
 • Babyer og spædbørn
 • Børn og unge – herunder bachelor i idrætsskader hos unge
 • Analyse og genoptræning af idrætsudøvere (motion & elite)
 • Adfærdspsykologi
 • Funktionel træning
 • Flere instruktøruddannelser inden for sport og idræt
 • Ultralydsskanning

Erhverv
Simon er ejer af Silkeborg Osteopati & Fysioterapi og har siden begyndelsen af sin terapeutiske karriere arbejdet som selvstændig.
Foruden at drive egen klinik i mange år, har Simon arbejdet med krop og bevægelse hos mennesker i store dele af verden i snart 20 år.
Simon arbejder også som underviser, foredragsholder og konsulent i virksomheder, foreninger og klubber.

Simon bor til dagligt sammen med sin kæreste Kathrine og deres tre børn.

Mathias Jørgensen – Osteopat stud.

“For mig handler et behandlingsforløb om at finde årsagen til din problemstilling. Jeg tager udgangspunkt i den osteopatiske tankegang om, at kroppen er en helhed, hvor alt kan påvirke hinanden. Du vil opleve en grundig gennemgang af din baggrund og nuværende problematik, hvorfra vi planlægger det behandlingsforløb, der sikrer dig effektiv bedring.
Jeg har gennem flere år, som selvstændig fysioterapeut, erhvervet mig mange forskellige behandlingsteknikker således, at vi kan tilpasse behandlingen til netop dine behov og ønsker. 

Uddannelse
Aut. Fysioterapeut B.Sc.
Osteopat MSc. stud. 3. år (International Academy of Osteopathy)
Supplerende uddannelse og kompetence indenfor:

 • Sportsfysioterapi
 • Mulligan Concept
 • Medicinsk Akupunktur
 • Kinesiotape
 • TRX træning

Erhverv
Mathias har arbejdet som selvstændig fysioterapeut på klinik i en årerække. Han har en bred erfaring med behandling af både kroniske og akut opståede smerteproblemer.
Senest har Matias arbejdet i flere år på Bornholm og er nu vendt tilbage til Jylland, hvor han er selvstændig terapeut hos Silkeborg Osteopati & Fysioterapi.

Sofie Frøhlich – Fysioterapeut

For mig handler et behandlingsforløb om at forstå hvad der fylder for dig i forhold til din problemstilling og hvilken behandling der giver mening for dig i den hverdag du har. Jeg går derfor meget op i at sammensætte individuelle forløb ud fra dine ressourcer og forventninger. Behandlingen vil ofte være en kombination af både manuel behandling, vejledning og simple hjemmeøvelser. 

Uddannelse
Aut. Fysioterapeut B.Sc.
Supplerende uddannelse og kompetencer:

 • Gynækologisk fysioterapi (bækkenbunden og inkontinens)
 • Medicinsk akupunktur
 • MET (Muscle Energy Technique) 
 • Træning for gravide og efterfødselstræning
 • Personlig træner

Erhverv
Sofie har arbejdet som selvstændig fysioterapeut på privatklinik i en årerække. Hun har en bred erfaring med behandling af både akutte og langvarige smerteproblematikker – herunder graviditetsrelaterede smerter, nakkesmerter og hovedpine. 

Sofie har boet og arbejdet en del år i København og er for nyligt flyttet hjem til Jylland sammen med sin kæreste og deres to børn.

Sofie står også for vores efterfødselstræning, som du kan læse mere om lige her!

Efterfødselstræning i Silkeborg

Samarbejdspartere

Vi elsker at støtte op om lokale virksomheder, foreninger og klubber og er altid interesseret i gode samarbejder.

Jordemoder i Silkeborg

Storkenlander drives af vores dytige Jordemoder i Silkeborg, Nanna Teglbjærg. Her finder du nyttig viden om fertilitet, fødselsforberedelse, den gravide krop og uddybning af, hvad Nanna kan hjælpe Jer med som kommende forældre.

Silkeborg Osteopati & Fysioterapi har et tætsamarbejde med de dygtige terapeuter hos Viborg Osteopati & Fysioterapi, som vi gerne henviser dig til.

Hos Silkeborg Osteopati & Fysioterapi elsker vi at hjælpe børn og babyer. Vi har derfor allieret os med Mit Barselsunivers, som er et fantastisk sted for viden og inspiration til livet med små børn. Er du klient hos os har du direkte adgang til rabataftaler!

Vi stolte af at være tætte samarbejdspartnere med Rawfit Concept. Vi deler en fælles passion for, at kroppen skal bruges funktionelt – og når det gøres ude i naturen bliver det altså ikke meget bedre. Vi kan her stå inde for et super fedt koncept drevet af passionerede mennesker!

Silkeborg Roklub er en klub for alle uanset niveau. Klubbens mere end 140-årige eksistens bærer præg af stolte traditioner, stærke fællesskaber og gode rammer. Vi er glade for at samarbejde med Silkeborg Roklub, hvor du som medlem får rabat til behandling hos os.

Menu