fbpx

Efterfødselstræning i Silkeborg

Har du født inden for de sidste 6 måneder, så tilbyder vi Efterfødselstræning i Silkeborg! Har du fået en fødselsskade eller ønsker du blot at genvinde din styrke og kondition igen? Vi tilbyder efterfødselstræning i professionelle rammer!

Husk du kan få op til 590 kr. i tilskud fra Sygeforsikring Danmark!
(Gruppe 5)

Hvorfor er efterfødselstræning vigtigt?

Det er ikke nogen hemmelighed, at en graviditet er en meget hård belastningen for kvindekroppen – uanset i hvor god form man er i op til og under graviditeten. Din krop gennemgår en kæmpe forandring både under og efter fødslen og det kræver stor tilpasning af alle kroppens systemer. Derfor er det også meget vigtigt, at du tager hånd om din krop i forløbet efter fødslen!

Vi ser dagligt kvinder i tiden efterfødsel i klinikken. Kvinder, der bl.a. kæmper med:

  • Smerter efter bækkenløsning
  • Delte mavemuskler
  • Inkontinens
  • Nedsat funktion af bækkenbunden
  • Smerter i ryg, lænd og hofter

De fleste af disse tilstande kræver en træningsindsats for at komme i mål, og vi vil derfor altid anbefale, at du i foruden behandling har faste rutiner om træning og bevægelse.

Vores efterfødselstræning

Vores efterfødselstræning i Silkeborg er holdet for dig, der er 0-6 måneder efter fødsel og ønsker at genvinde en stærk krop. Der vil bl.a. være fokus på bækkenbunden, delte mavemuskler, inkontinens og meget mere. Vi træner med funktionelle øvelser, der understøtter din hverdag.

Du kommer på et lille hold bestående af max 8 deltagere. På den måde sikrer vi dig trygge rammer og professionel supervision i det omfang du har brug for.
Holdet ledes af vores dygtige fysioterapeut Sofie, der har speciale i gynækologisk fysioterapi og kvinder med problemer relateret til graviditet og tiden efter fødslen.

Vi anbefaler, at du træner på holdet regelmæssigt i minimum 3 måneder. Det gør, at du vil opleve store fremskridt i din træning og hverdag samt, at vi løbende kan justere din træning til.

Efterfødselstræning i Silkeborg

Hvad kan du forvente af et forløb?

Vi anbefaler altid et træningsforløb og ikke enkelte, sporadiske træninger. Det sikrer dig god fremgang og en oplevelse af, at du løbende genvinder din styrke, reducere smerter og får mere overskud til din familie og hverdag.
Et forløb med efterfødselstræning hos os består af:

  • Ugentlig holdtræning på små, intime hold i 8 eller 12 uger
  • Supervision af gynækologisk fysioterapeut
  • Individuelt program til hjemmetræning
  • Fordelspriser på individuel konsultation før, under og efter forløbet.

Vi optager løbende nye klienter på holdet, men skynd dig – vi har begrænset pladser og holdet er meget populært.

Efterfødselstræning i Silkeborg
Vi tilbyder som noget nyt at starte lukkede hold op for mødregrupper og andre mindre grupper.
Kontakt os i dag for at høre mere!
Menu